Bozova İmam Hatip Ortaokulu

YEŞİL OVA MAH. PAZAR SK. BOZOVA IMAM HATIB ORTAOKULU NO: 5 BOZOVA / ŞANLIURFA
Vizyon
Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, - Problemlere çözüm üretebilen, - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir vizyonumuz.
Misyon
Bozova İmam-Hatip Ortaokulu Olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
08.00-14.50
İngilizce, Arapça
ULAŞIM KARAYOLU İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
BOZOVA 54.000 NÜFUSA SAHİP İÇİNDE Sağlık, Eğitim ve Sosyal alanda çeşitli kurum ve kuruluşları barındıran bir ilçedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. ŞANLIURFA MERKEZE İSE 33 km.UZAKLIKTADIR
Masa Tenisi,Futbol
Tübitak