Mrt

Web 2.0 araçlarından wordart ile beyin fırtınası yaparak iklim değişikliği ile ilgili öğrencilerde merak uyandırmak amaçlanmaktadır.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin Arapça dersi kapsamında mevcut kelime dağarcıklarının gelişiminin sağlanması vasıtasıyla Drama yöntemiyle Arapça dersi kapsamındaki akademik başarıyı arttırmak amaçlanmaktadır.

Plickers ile Dijital kimlik ve Dijital Etik

Bu uygulama ile Web 2.0 araçlarından olan plickers uygulaması üzerinden öğrencileri dijital kimlik ve dijital etik konuları hakkında bilinçlendirmek amaçlanmıştır.

Şbt

Öğrencilerimizin okuma kültürünü geliştirmek ve sürekliliğini sağlamak.

Şbt

İklim değişikliğine bağlı olarak doğada gözlemlenen değişimler ile ilgili öğrencilerde farkındalık oluşturmak.

Şbt

Küresel ısınmalarla ilgili farkındalık yaratmak ve yabancı ülkedeki öğrencilerle etkileşimde bulunmak.

Düzen Alıştırmalarında Algoritmik Boy Sıralaması

Disiplinler arası yaklaşım temel alınarak beden eğitimi dersi ile bilişim teknolojileri dersi birleştirilerek öğrencilerde fiziksel uygunluk durumunun tespiti, sınırlamaların yapılması, iletişim algılama ve göreve uyma, topluluk ilişkisi, düzeni sağlamak kazanımlarını algoritmalar aracılığı ile sağlamak amaçlanmıştır.